Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Månebarn

 1. #1
  Boggnasker Skovnymfe's avatar
  Reg. dato
  Dec 2008
  Sted
  Nordsjælland
  Alder
  24
  Indlæg
  286

  Standard Månebarn

  Månebarn

  Forfatter: Helle Ryding

  Forfatterens hjemmeside

  Bogen kort fortalt: Serpina og Noatan fortætter deres jagt på troldmanden og slangesværdet, men tiden er ved at løbe ud. De to venner må skylde sig, hvis ondskaben ikke skal brede sig.

  Udgivelsesår: 2013

  ISBN: 978-87-17-04341-1

  Forlag: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

  Serie: Klintespind 3

  Samlet bedømmelse: 10/10

  Sprog: 10/10

  Handling: 10/10

  Underholdningsværdi: 10/10

  Serpina og Noatan forsøger at fange troldmanden med slangesværdet, men alt ser meget sort ud. Ondskaben er brudt ud, og truer med at ødelægge alt hvad de kender. Derfor bliver de nødt til at stå sammen, og tro på håbet om en bedre fremtid.

  Denne tredje bog i serien klintespind starter lige efter vi forlod Serpina på dramatisk vis i ”Ulvepige”. Derfor introduceres der med den sidste side fra forrige bog. Den bratte afslutning i forrige bog bygger en høj spænding op, men jeg kan forstille mig, at hvis der går lang tid i mellem, at man læser bøgerne, kan det være svært lige at huske hvad der er sket. Omvendt slipper man for den sædvanlige opremsning, hvor tidligere begivenheder forklares. Derfor vil jeg anbefale, at man læser bøgerne tæt op at hinanden, da det kan mærkes, at det oprindeligt, var tænkt som en bog.

  Bortset fra det, så er der ikke et ondt ord at sige om denne bog. Man lærer efterhånden personerne i serien godt at kende, men ikke så godt, at man altid kan regne med, hvad de gør. De er helt deres egne, med en unik personlighed, hvad end de er helt i gennem onde, eller en af vores helte.

  Det fantastiske ved denne serie er, at selv når det begynder at gå godt, for vores hovedpersonerne, kan der hurtigt blive vendt op og ned på tingene. Dog opretholdes der altid et håb for frem tiden, især igennem den kære Noatan, som forstår at se lyst på tingene. Mange bøger slutter meget bræt, men denne bog forstår, at en hver strid har sine følger og alt ender ikke på en gang.

  Jeg vil anbefale alle at læse den magiske afslutning på Klintespind, det er ikke noget man vil komme til at fortryde.

  Månebarn af Helle Ryding - køb bogen hos SAXO.com


  Andre bøger af Helle Ryding:
  Den sorte ravns forbandelse (Morganas Kilder 1)
  De fire Vinde (Morganas Kilder 2)
  Regnbuestøv (Morganas Kilder 3)

  Serpina (Klintespind 1)
  Ulvepige (Klintespind 2)  Tilfældigvis var jeg for ikke så lang tid på Stevns og besøgte Stevnsfortet, hvor jeg dybt inde i klinten så en fredet edderkop, som kun lever der. Så hvem ved, måske var det en Klintemøs spinder.
  Senest redigeret af Boris : 20-06-13 kl. 07:53

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •