Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Venner, kærester og spøgelser

 1. #1
  Overboggnasker Kirsten's avatar
  Reg. dato
  Feb 2008
  Sted
  Ribe
  Alder
  37
  Indlæg
  372

  Standard Venner, kærester og spøgelser

  Forfatter: Rachel Hawkins

  Bogen kort fortalt: Izzy er monsterjæger. Hendes søster er forsvundet, og hendes mor bestemmer, at hun skal på en let opgave: Find ud af om en skole er hjemsøgt eller ej. Men det er ikke nemt, når man aldrig før har gået i skole...

  Udgivelsesår: 2014

  ISBN: 978-87-588-1347-9

  Forlag: Tellerup

  Serie: School Spirits 1

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 9/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  Izzy Brannick er, ligesom resten af sin familie, født og oplært som monsterjæger. Hendes søster, Finley, er forsvundet under en jagt på en sort heksekreds, og både Izzy og hendes mor er meget præget af dette. Efter det næsten går galt for Izzy under hendes første solojagt, bestemmer hendes mor, at Izzy skal på en meget let opgave. Hun skal gå på en ganske almindelig skole for at finde ud af, om skolen er hjemsøgt eller ej.

  Men selv om selve spøgelsesdelen af opgaven lyder enkel nok, så er skoledelen det absolut ikke. Izzy har aldrig før gået i skole, og har svært ved at finde ud af hvordan almindelige teenagere opfører sig. Hun bliver venner med pigen Romy som er en del af skolens spøgelsesjægerklub. Klubben er allerede i gang med at undersøge de mystiske ting der sker på skolen, og Izzy bliver derfor medlem for at få flere informationer om spøgelset. Det viser sig dog snart, at det ikke er et helt almindeligt spøgelse Izzy er oppe imod, men derimod et meget stærkt og hævngerrigt et af slagsen.

  Samtidig er der Dex. Dex, som har et strejf af magi over sig, og som Izzy bliver mere og mere interesseret i. Og så er der Torin, Brannick-familien hemmelighed, som måske og måske ikke har noget med Finleys forsvinden at gøre, og som er mere end almindeligt interesseret i Izzy...

  Endnu en spændende serie af Rachel Hawkins. Jeg var vild med hendes serie Hex Hall, og School Spirits skuffer bestemt ikke. Hovedpersonen Izzy er ovenikøbet kusine til hovedpersonen Sophie fra Hex Hall. Men hvor Sophie var heks og altså på det overnaturliges side, så er Izzy monsterjæger, og på de almindelige menneskers side. Bogen er både spændende og morsom, og så er den fyldt med magi og gys. Izzys forsøg på at passe ind blandt almindelige teenagere er godt beskrevet og fører en del morsomme episoder med sig, ligesom hendes forsøg på at finde ud af hvad hun egentlig føler for Dex - magi eller kærlighed - er godt og levende beskrevet.

  Sproget er flydende og personerne levende, og handlingen har en del overraskende drejninger som gør bogen umulig at slippe. Bogen kan absolut anbefales, og var du, ligesom mig, vild med Hex Hall-serien er School Spirits et must. Jeg glæder mig i hvert fald allerede til næste bind i serien.
  Senest redigeret af Boris : 10-08-14 kl. 16:43
  Når der er stablet bøger overalt i mit bibliotek, på gulvet, stolene osv., er det fordi, det næsten er umuligt at låne reoler (Mark Twain)

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Emneord for dette emne

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •