Pin It
+ Besvar emne
Viser resultater 1 til 1 af 1

Emne: Tristian og Chiaki - Virus

 1. #1
  Boggnasker Kaffepause's avatar
  Reg. dato
  Nov 2012
  Sted
  Nordjylland
  Indlæg
  141

  Standard Tristian og Chiaki - Virus

  Tristian og Chiaki - Virus

  Forfatter: Lene D. Møller og Ronny R

  Bogen kort fortalt: Tristian og Chiaki har i fem år været i fangenskab, hvor de er blevet genmanipuleret med medicin, således at de har overmenneskelige evner. Imens har deres hukommelse været holdt kunstigt nede, således de intet kan huske fra før tilfangetagelsen og den ve

  Udgivelsesår: 2013

  ISBN: 9788790592929

  Forlag: Science Fiction Cirklen

  Serie: Tristian og Chiaki

  Samlet bedømmelse: 9/10

  Sprog: 7/10

  Handling: 9/10

  Underholdningsværdi: 9/10

  Godt nytår derude, her er årets sidste anmeldelse, pas på fingrene, for andres hoveder ruller!

  Tristian og Chiaki har i fem år været i fangenskab, hvor de er blevet genmanipuleret med medicin, således at de har overmenneskelige evner. Imens har deres hukommelse været holdt kunstigt nede, således de intet kan huske fra før tilfangetagelsen og den verden der var engang.
  En dag finder de deres celler åbne, og intet personale at finde. De flygter ud i den hærgede verden, hvor de finder levende mennesker som er klar til at hjælpe dem, i deres søgen på svar og hævn, mod dem som har holdt dem tilfangetaget, mishandlet dem og været skyld i jordens befolkning er blevet dræbt.

  Lene D. Møller og Ronny Reffelts debutroman indeholder utrolig mange gode elementer, og jeg ser med spænding frem til flere bøger fra dem!
  Der er både humør, mystik og spænding i bogen. Selv om skurkene hurtigt bliver afsløret, når man alligevel at få en masse ”gode” indtryk af dem.

  Tristian og Chiakis er på vej ind i teennage årene, de er utrolig intelligente og skarpe i både sanser og sind. Der er ikke meget, der kan snyde dem. Inde mellem siderne er der også en skjult historie som sjældent bliver nævnt, men det er deres tanker om hinanden. Kapitlerne skifter mellem deres synsvinkler, og det er de små ting der gør forskel. De er krigsbrødre, men det er som om de også ser på hinanden, som om der er mere, selvom de begge er i tvivl om dette.

  Dog er bogen også utrolig blodig. Deres foretrukne våben er sværd og pistoler, og de bliver flittigt brugt! Blod sprøjter ud over siderne, og hovederne ruller konstant, bogstaveligt talt. Dette virker ret så dramatisk og voldsomt, så bogen er bestemt ikke for sarte sjæle, selvom den er god.

  Undervejs kommer der også ind imellem en side omkring direktørens synsvinkel på sagen. En helt igennem ond mand, der ønsker at skabe et diktatur med sig selv i spidsen for de håndplukkede overlevende. Han har sit eget ønske med Tristain og Chiaki, imens militæret i byen ønsker at skabe supersoldater.

  Så her begynder jeg at tænkte til hvad? Supersoldtater, til at forsvare byerne, fra de andre lande som de selv har udslettet? Hvordan kan børene angribe i ren Rambo stil? Hvad sker der efter slutningen!

  En utrolig åben, men også lukket slutning. Alt i alt en god anderledes bog, men med mange gode elementer.
  Senest redigeret af Boris : 01-01-14 kl. 02:37
  Quis custodet ipsos custodes?
  Hvem vogter dem der vogter os?

+ Besvar emne

Hurtigt svar Hurtigt svar

Hvis du allerede er medlem, skal du logge ind ovenfor.

Hvad hedder det brændstof biler almindeligvis kører på?

Bogmærker

Regler for indlæg

 • Du kan starte nye emner
 • Du kan skrive svar
 • Du kan ikke tilføje vedhæftninger
 • Du kan ikke redigere dine indlæg
 •