Kassie er blevet taget til fange af Junior, som vil gøre alt for at få hende til at huske hendes liv som Helena. Og hans metoder virker. Kassie husker mere og mere, og lærer mere og mere Helena at kende. Samtidig husker hun også sin kærlighed til Zan, og det har hun det svært med. Kassie forsøger at undslippe Juniors torturmetoder, og Helenas minder, ved at lukke sig inde i en drømmeverden. En drømmeverden hvor Leo spiller en stor rolle. I Juniors fangekælder møder Kassie også Viking, hendes tidligere vampyrkæreste, og sammen forsøger de at holde håbet om befrielse i live.
I verden udenfor plejer Wendy den syge Leo, mens Anastasia er gået i gang med at udrede Leos vampyrjægerdrømme. Og Anastasia opdager snart, at der er ting i Leos fortid som er skjult - selv for Leo.
Samtidig forsøger Zan at udtænke en plan for at befri Kassie, og han er villig til at gå meget langt for at få hende tilbage. Selv indgå uventede alliancer. For Zan ved, at det kun er et spørgsmål om tid før Junior mister tålmodigheden med Kassie. Og sker det, vil han mister Helena - og Kassie - for altid.

Endnu et forrygende bind i serien med hæsblæsende action, bloddryppende gys, magi og kærlighed. Bogen er fantastisk spændende og umulig at slippe, og sproget er levende og medrivende. De mange synsvinkler i bogen giver handlingen en ekstra dimension, og handlingen er fyldt med uventede twists og drejninger som gør, at det er umuligt at regne ud på forhånd hvad der vil ske i bogen. Bogen kan absolut anbefales, men læs resten af serien først, for ellers vil du være lost. Jeg glæder mig allerede til næste bind, og ventetiden bliver hård. Læs den, læs den.